Υπηρεσίες

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας αναλαμβάνοντας την εκτέλεση μικρών και μεγάλων έργων

  • σε  κατοικίες
  • συγκροτήματα κατοικιών
  • καταστημάτων - εμπορικών κέντρων (Πρατήρια καυσίμων, Φαρμακεία, Εμπορικά καταστήματα ,Κοσμηματοπωλεία )
  • βιομηχανικών και αποθηκευτικών χώρων 
  • δημόσιων οργανισμών

παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καλύπτοντας και τις πιο αυξημένες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

 

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της εποχής που διανύουμε , των συνεχώς αυξανόμενων κρουσμάτων διαρρήξεων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους και της ανάγκης προστασίας προσώπων και περιουσιών, η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά συστήματα ασφαλείας, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία σας.

                                                               

 

 

 

Με την βοήθεια του πελάτη γίνεται προσεκτική επιλογή των υλικών από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες  εταιρείες στο χώρο των  συστημάτων ασφαλείας(BOSCH-SIEMENS-TELETEK)  και προχωρούμε στην εγκατάσταση τους από το εξειδικευμένο μας προσωπικό.

 

 


  

 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας,  κάθε μήνα δημιουργούμε  2 οικονομικά πακέτα προσφορών σε ασυναγώνιστες  τιμές που αφορούν συστήματα  συναγερμού και συστήματα  επιτήρησης για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους .

 

 

 


 

Η KING SECURITY με την παρουσία 19 ετών στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, έχει πραγματοποιήσει πολλες  εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών σε αρκετές πόλεις της ελληνικής επικράτειας και συνεχίζει την προσπάθεια κάλυψης των αναγκών σας, με συνέπεια και αξιοπιστία.

 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας διατηρούμε δυο εκθέσεις με τα προϊόντων μας όπου εκεί το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο .

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 Ν.Ηράκλειο
 Κόρινθος

Τηλ      : 210-2848944

                

Τηλ      : 27410 - 71414
Mob    : 697 7272778 Mob    : 697 2323723
Email :Info@systimata - asfalias.gr Email :Info@kingsecurity.gr